Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 24.05.202307.06.2023

Hei Sinä, kokenut asentaja - kaipaatko urallesi uusia tuulia? Kiinnostaisiko työ hyvämaineisessa korjaamossa? Nuorekkaassa, rennossa ja ammattitaitoisessa porukassa olisi nyt tilaa uudelle motivoituneelle ja ammattitaitoiselle työntekijälle.

V-Wauhtipiste on vuonna 1990 perustettu Turussa Orikedolla ja Raisiossa toimiva autokorjaamo. Olemme erikoistuneet VW-, Audi-, Seat- ja Skoda ja MB merkkisten autojen huoltoihin, korjauksiin ja varaosapalveluun. Hyvän ja ammattitaitoisen korjaamopalvelumme lisäksi meiltä löytyy takuuvaraosat MB ja VAG-konsernin autoihin ja olemme myös osa valtakunnallista e-EXPERT korjaamoketjua, joka tarjoaa sertifioitua ja huolto- ja korjauspalvelua sähkö- ja hybridiautoille.
Katso lisää: www.vauhtipiste.fi

Haemme nyt Orikedon toimipisteeseen kokenutta ja motivoitunutta AJONEUVOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset korjaamon huolto- ja korjauspalvelut myös sähkö- ja hybridiautoille, joten työssä vaaditaan uudenlaista osaamista. Työt tehdään arkisin kello 8-16:30 välillä, yhteensä 37,5h/viikossa.

Toivomme hakijoilta vähintään autoalan peruskoulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt. Odotamme hakijoilta voimassa olevaa B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuutta sekä suomen- ja englanninkielen taitoa. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä omatoimisesti sekä tiimissä, reipasta työskentelyotetta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä monipuolista merkkituntemusta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio, puh. 050 4110345. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua