Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 24.05.202307.06.2023

Aloitteleva putkisentaja infra-alalle, Tonisco Service Oy (Tampere)

Haaveiletko reissutyöstä myös ulkomailla, oletko putki-alan perusteet ymmärtävä henkilö?

Etsimme nyt Tonisco Service Oy.lle PUTKIASENTAJAA pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Työssä pärjää myös aloittelevampi asentaja. Hyvä asenne ja mahdollisuus reissutöihin ovat ehdoton etu!

Työtehtävät koostuvat monipuolisten asennustöistä erilaisissa kaivanteissa. Työ on lähtökohtaisesti ulkona tehtävää asennustyötä yhdessä tiimin kanssa. Ulkomaan matkat tehdään ammattitaitoisen tiimin kanssa ja ne kestävät kerrallaan maksimissaan pari viikkoa.

Tarjoamme:
• kilpailukykyisen palkan
• vaihtelevat työtehtävät ja työpaikat
• joustavuutta omiin menoihin
• uudet toimitilat ja uudehko laitekanta
• ammattitaitoinen työyhteisö
• huumorintajuisen ja motivoituneen työporukan

Toivoisimme työntekijän olevan:
• luotettava
• oma-aloitteinen
• työajoiltaan joustava
• reissuhommiin valmis (kotimaa ja ulkomailla)

Eduksi on, jos sinulla on:
• Tekninen osaaminen ja korjauskokemus putkialasta
• Hitsaustaito/luokat

Edellytämme tehtävässä C-luokan ajokorttia, jotta vois ajaa yrityksen isompia työautoja. Ammattipätevyyksiä ei siis tarvita.

Tehtävässä menestymisessä auttaa LVI-asentajan koulutus tai kokemus LVI-alan töistä. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Työaika on 40 h/vko, jotka tehdään ma-pe välillä. Toivomme joustavaa asennetta, jota myös yritys tarjoaa työntekijöilleen.

Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä joukkoon, joka tekee erityisosaamista vaativaa työtä ympäri Euroopan sekä saada olla osana työkohteiden suunnittelua ja toteutusta. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä toimeksiantajamme vakituiseksi työntekijäksi.

Tässäkö seuraava askel uralla? Kiinnostaako spesiaalialan vastuulliset työt? Työntekijälle on akuutti tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Toniscolle.

----------------

Yritys tekee esimerkiksi putkistojen paineenalaista haaroitus- ja tulppauspalvelua. Yritys on asiantunteva ja vakaata kasvua tekevä erikoisosaamisen ammattilainen. Voit tutustua lisää yritykseen heidän nettisivuillaan: www.tonisco.com/fi

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua