Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 24.05.202307.06.2023

Karaatti Keittiöt on kotimainen vuodesta 1976 asti toiminut perheyritys. Pitkä kokemus takaa ammattitaitoisen otteen suunnittelusta asennukseen. Keittiökalusteet tehdään kotimaisesta kestävästä kalusterungosta valmiiksi kasattuina ja keittiöremontti toteutetaan vuosikymmenien ammattitaidolla suunnittelusta asennukseen.

Haemme nyt keittiökalusteasentajaa / kokoonpanijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtä tehdään pääsääntöisesti kalustehallissa Espoossa ja työn pääpaino on keittiökalusteiden kokoonpanossa. Hallissa on valmiit osat, joista tehdään keittiökaluste-elementtejä piirustusten mukaisesti. Työssä pääset myös osallistumaan keittiökalusteiden kuljetuksiin ja keittiökalusteasennuksiin.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta keittiökalusteasennuksista ja/tai keittiökalusteiden kokoonpanotehtävistä. Muu työhön soveltuva kokemus katsotaan myös eduksi. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa ajokorttia.

Työstä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa ja saat tehtävään hyvän perehdytyksen, sekä toimivat varusteet.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 07.06.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua