Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.05.202306.06.2023

Hei sinä palveluhenkinen siivoustyöstä kiinnostunut tai jo kokemusta alalta omaava reilua ja kotoisaa työpaikkaa arvostava uusien tuulien etsijä! Tässä on hieno mahdollisuus työllistyä vakavaraisen, tukevasti jaloillaan seisovan ja laajan asiakaskunnan omaavan yrityksen palvelukseen.

Asiakasyrityksemme Lempesti Oy on hoiva- siivous- ja remontointipalveluja tarjoava yritys. Etsimme nyt heille kokeneen tekijän pariksi siivoojaa kotisiivouksiin Länsi-Tampereen ja keskustan alueilla sijaitseviin kohteisiin. Siivoustyöt koostuvat peruskotisiivoustehtävistä, kuten pölyjen pyyhinnästä, imuroinnista ja lattioiden sekä pintojen pesuista. Kohteisiin kuljetaan yrityksen autolla ja ajokortti onkin tehtävässä tarpeellinen.

Tehtävässä voidaan aloittaa mahdollisimman pikaisesti määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka päätteeksi tekijän on mahdollisuus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan Lempestillä.

Tehtävässä menestymisen kannalta on oleellista, että tekijällä on palveluhenkinen asenne sekä oma-aloitteinen ja aktiivinen työote.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä työpäivien keston hieman vaihdellessa. Työtunteja kertyy viikossa pääsääntöisesti 37.5 h. Työpäivät alkavat vaihtelevasti asiakaskohteista riippuen klo 7-9 välillä ja ovat kestoltaan tyypillisesti 7.5h. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana menestyvässä ja jatkuvasti toimintaansa kehittävässä leppoisan ja toisiaan huomioivan ilmapiirin yrityksessä. Työkaverit mukavia ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua