Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.05.202308.06.2023

Löytyykö sinulta ammattiylpeyttä ja intohimoa ruoanlaittoon? Haemme ravintola Aryanaan kokkia vakituiseen työsuhteeseen!

Ravintola Aryana on afganistanilainen ravintola, joka on hemmotellut ruuillaan asiakkaita jo vuodesta 1988 lähtien. Ravintola tarjoaa arkisin lounasta ja iltaisin sekä viikonloppuisin A la carte annoksia. Ravintolan yhteydessä on kesäisin iso terassi. Ravintola sijaitsee Lentolassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisätietoa ravintolasta: https://www.aryana.fi/

Ravintola Aryana etsii tiimiinsä lounaskokkia, mutta töitä on satunnaisesti myös viikonloppuisin. Pääsääntöisesti työaika on päivittäin klo 9.00-15.00, mutta työaika voi vaihdella tilanteiden mukaan. Työaika on keskimäärin 90h/3vko. Kesällä tunteja on tarjolla myös enemmän.

Työssä saat mahdollisuuden tutustua afganistanilaiseen ruokakulttuuriin ja näin kehittää osaamistasi. Työssä pääset vaikuttamaan lounaan tarjontaan ja tuomaan omia ideoitasi esille ruokalistasuunnittelussa. Työtehtäviisi kuuluu päivittäin lounaan valmistus ja lounaspöydän siisteydestä huolehtiminen. Lisäksi työhösi kuuluu keittiön puhtaanapitotyöt ja omavalvonnasta huolehtiminen. Kokkina huolehdit raaka-aineiden säilytyksestä ja varmistat niiden laadun. Lounaat valmistetaan alusta asti itse, joten pääset käsittelemään raaka-aineita monipuolisesti ja osaamistasi hyödyntäen.

Sinun ei tarvitse olla kokenut kokki, kunhan sinulta löytyy kokin ammattitutkinto ja hygieniapassi. Työssä pärjäät positiivisella ja idearikkaalla asenteella. Et pelkää tarttua töihin ja luotat omaan osaamiseesi sekä olet ylpeä tekemisestäsi. Töitä pääset tekemään mukavassa ja tiiviissä työporukassa, jossa asiakkaita palvellaan aina hymyssä suin.

Oletko sinä etsimämme kokki?
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua