Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.05.202308.06.2023

Haemme asiakasyrityksellemme ohjelmointitaitoista koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolista työtä CNC- ja manuaalikoneistuksen parissa. Työnteko pysyy mielenkiintoisena, sillä tällä konepajalla tehdään pääsääntöisesti pieniä sarjoja tai jopa ihan yksittäiskappaleita.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta koneistajan töistä sekä ohjelmointiosaamista. Edellytämme myös huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta sekä hyvää suomen kielen osaamista.

Tarjoamme vakavaraisen yrityksen tuen sekä ammattitaitoisen työyhteisön ympärillesi. Palkkaus vähintään käytössä olevan TES:in mukaan kuitenkin huomioiden osaamisesi ja ammattitaitosi. Työyhteisössä vallitsee hyvä henki sekä tekemisen meininki. Työntekijöiden vaihtuvuus tässä työyhteisössä on erittäin pientä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 08.06.2023 asti.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-16 Mustosen Teemulta puh. 050 411 0390.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua