Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.05.202314.06.2023

Kaipaatko monipuolista kahvilatyöntekijän työtä, jossa pääset itse vaikuttamaan tuotteiden tarjontaan? Oletko oma-aloitteinen, nautit asiakaspalvelusta ja tykkäät itsenäisestä työstä? Tervetuloa Maukkaan tiimiin!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Lounas-Kahvila Maukkaaseen oma-aloitteista ja reipasta kahvilatyöntekijää. Lounas-Kahvila Maukas on vuonna 2016 perustettu yritys, jolla on lounas-, kahvila- ja pitopalvelutoimintaa Valkeakoskella. Heillä on neljä eri toimipistettä, jossa lounaat ja kahvilatuotteet valmistetaan alusta asti itse. Lisätietoa: https://www.lounas-kahvilamaukas.com/

Kahvilatyöntekijänä sinä toimit työvuorossa itsenäisesti ja hoidat lounaskahvilan päivittäisiä työtehtäviä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa vitriinituotteiden leivonta, tuotteiden esillelaitto, tuotteiden myynti, asiakaspalvelu ja kassatilitykset. Lisäksi pidät huolta siisteydestä ja puhtaudesta, raaka-aineiden laadusta ja varastonkierrosta. Sinun ei tarvitse olla kokki koulutukseltasi, mutta kiinnostus ja taito keittiössä toimimiseen ja etenkin leipomiseen on eduksi tehtävässä. Kahvilatyöntekijänä pääset itse ideoimaan mitä kahvilan vitriinissä voitaisiin esimerkiksi asiakkaille tarjota ja pääset monipuolisesti oppimaan erilaisissa työympäristöissä.

Kahvilatyöntekijä voisi aloittaa jo heinäkuussa, mutta kunnolla työt pääsee aloittamaan elokuun 2023 lopulla. Työ on vakituinen ja tunteja kahvilatyöntekijälle on tarjolla 20-35h/vko. Töitä tehdään aamu- ja iltavuorossa ma-su. Palkkaus tehtävään matkailu- ja ravintola alan TES:n mukaan tai sovitusti.

Edellytämme hakijalta:
-Hygieniapassia
-Asiakaspalveluhenkisyyttä
-Luotettavaa, reipasta ja oma-aloitteista asennetta
-Joustavuutta

Eduksi työssä katsotaan:
-Tarjoilijan tai kokin ammattitutkinto
-Aikaisempi työkokemus vastaavasta tehtävästä
-Itsevarma ja työtä pelkäämätön asenne

Tarjoamme hakijalle:
-Monipuoliset työtehtävät
-Vaihtelevat työajat ja mahdollisuuden itse vaikuttaa työvuoroihin
-Mukavan ja aina auttavan työtiimin

Kiinnostuitko kahvilatyöntekijän työstä?
Työt alkavat sovitusti heinä-elokuussa sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää. Ei suoria yhteydenottoja Lounas-Kahvila Maukkaaseen.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua