Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.05.202308.06.2023

Asiakasyrityksemme etsii ammattitaitoista sähköasentajaa nokkamiehen tehtävään pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kyseessä on vakavarainen kotimainen yritys, joka tarjoaa sähkö- ja automaatiopalveluita monipuolisiin kohteisiin, muun muassa eri tyyppisiin asuntoihin, toimitiloihin ja sähköautojen latausjärjestelmiin. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Nokkamiehenä johdat työryhmääsi ja osallistut sähköasennuksiin. Hoidat myös päivittäisiä asioita urakoitsijoiden kanssa, sekä olet mukana aikatauluttamisessa ja tavaran tilauksissa. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua työmaakokouksiin.

Odotamme hakijalta sähköalalle soveltuvaa koulutusta, vähintään kolmen vuoden työkokemusta alalta, voimassaolevaa ajokorttia, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme vakituisen työn, kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaat työvälineet, mahdollisuuden kehittyä, kattavat työterveyspalvelut, sekä asiantuntevan ja ammattitaitoisen työyhteisön ympärillesi!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 08.06.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mustosen Teemulta arkisin 9-16, 050 411 0390.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua