Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.05.202308.06.2023

Hei sinä reipas ja omatoiminen kesätyötä vailla oleva kaveri Terälahden tai Kaanaan alueelta! Haluaisitko kesätyön, jossa pääset tekemään mukavaa ja motivoivaa ulkotyötä ja kohtaamaan asiakkaita idyllisessä maalaismaisemassa?

Haemme nyt asiakkaallemme Niemi-Kapeen tilalle aputyöntekijää vuokramökkien ja pihapiirin huoltoon ja kunnossapitoon. Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu juhannukseen saakka. Työtehtäviin kuuluu mm. polttopuiden kantoa, mökkien ja saunojen siivousta, rakentelussa ja korjailussa auttamista sekä asiakkaiden kohtaamista hymyssä suin.

Työpäivät ovat pääsääntöisesti ma-ke ja työtunteja tehdään 10-15 h/vko. Loppuviikon ehtii siis mainiosti lomailla! Työssä pääset nauttimaan kannustavan palkan lisäksi rennosta ilmapiiristä kauniissa maalaisympäristössä ja kokeilemaan rakentelu- ja asiakaspalvelutaitojasi.

Aiempaa kokemusta ei tähän työhön tarvita ja työ sopiikin hyvin myös työkokemusta keräävälle nuorelle. Toimeen tarttuva asenne, suomen kielen taito, kyky tehdä fyysisiä työtehtäviä sekä iloinen mieli riittävät! Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto tai mopo on myös suureksi hyödyksi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Henna Tervolta, puh. 050 411 2704.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua