Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 26.05.202326.06.2023

Töitä kesäajalle! Etsitpä sitten työtä koko kesäksi, osaksi kesää tai osa-aikaisesti, meiltä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja! Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella tai lähialueilla.

Kauttamme löytyy työmahdollisuuksia erityisesti rakennusalalta, maa- ja viherrakennustehtäviin, kiinteistöhuolto- ja siivousalalta, teollisuuteen sekä kuljetus- ja logistiikka-alalle. Myös erilaisia asiakaspalvelu ja ravintola-alan tehtäviä on jonkin verran tarjolla.

Kesätöissä erityisesti asenne ratkaisee! Mikäli sinulle on kertynyt osaamista aiemmista työsuhteista tai koulutuksista, voimme myös etsiä sopivia mahdollisuuksia ne huomioiden.

Ajokortti ja auton käyttömahdollisuudet saattavat laajentaa työmahdollisuuksia, samoin kuin erilaiset lupa- ja turvallisuuskortit. Näitä ei kuitenkaan vaadita kaikkiin kesätyötehtäviin.

Hae kesätöitä pikimmiten ja kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta jo tänään!

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua