Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 07.09.202307.10.2023

Etsitpä sitten työtä koko syksyksi, osaksi syksyä tai osa-aikaisesti, meiltä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja! Työkohteita meillä on Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Kirkkonummella ja Nurmijärvellä.

Kauttamme löytyy työmahdollisuuksia erityisesti kiinteistöhuolto- ja siivousalalta, rengassesongista, maanrakennusalalta, teollisuudesta, kuljetus- ja logistiikka-alalta, tuotantotyötehtävistä, sähköpuolelta sekä asiakaspalvelu ja ravintola-alan tehtäviä on jonkin verran tarjolla.

Monessa tehtävässä asenne ratkaisee! Mikäli sinulle on kertynyt osaamista aiemmista työsuhteista tai koulutuksista, voimme myös etsiä sopivia mahdollisuuksia ne huomioiden.

Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus saattavat laajentaa työmahdollisuuksia, samoin kuin erilaiset lupa- ja turvallisuuskortit. Näitä ei kuitenkaan vaadita kaikkiin tehtäviin.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten! Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Mahdollista on jatkaa työntekoa myös pidempiaikaisesti.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua