Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 11.09.202303.10.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KONEENKULJETTAJAA Kiinteistönhuoltoon.

Koneenkuljettajana sinä toimit asiakkaallamme monipuolisissa työtehtävissä ja olet osa kiinteistöhuollon tiimiä. Itsenäisessä tehtävässä vastaat kiinteistöjen ulkoalueiden käytettävyydestä, turvallisuudesta ja siisteydestä. Tehtävässä menestyy henkilö, joka on luonteeltaan asiakaslähtöinen ja joustava. Otteesi työntekoon on tehokas ja oma-aloitteinen. Tärkeää on että, ymmärrät eri vuodenaikojen merkityksen kiinteistönhoidon töiden ajankohtaan ja työaikaan. Työt saattavat sijoittua myös yöaikaan tehtäväksi.

Katsomme eduksi jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta Wille-ympäristönhoitokoneista. Myös muu osaaminen kiinteistönhoitokoneista katsotaan eduksi. Tässä tehtävässä vaaditaan sujuva suomenkielentaito. Lisäksi sinulta tulisi löytyä voimassa oleva työturvallisuuskortti ja vähintään B-ajokortti. Oma auto helpottaa työkohteisiin liikkumista eri vuorokauden aikoihin.

Tehtävässä sovelletaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkka on TESin mukainen/sovittavissa. Työajat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan ja työt sijoittuvat myös tarvittaessa viikonlopuille.

Oletko sinä etsimämme koneenkuljettaja? Täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää myös sähköpostilla. etunimi.sukunimi@click-hp.fi

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua