Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 11.09.202304.10.2023

Hei sinä automekaanikko! Nyt on töitä tarjolla huippuporukassa.
Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja kokenutta automekaanikkoa vakituiseen työtehtävään.

Automekaanikkona sinä etsit ja korjaat autojen vikoja sekä teet autoille erilaisia huoltoja. Yritys on monimerkkikorjaamo, jossa korjataan ja huolletaan autoja merkistä ja iästä riippumatta. Mekaanikon työpäivä on joka päivä erilainen ja koskaan ei tiedä minkälainen auto vaatii huoltoa tai tarkempaa korjausta. Töitä on kuitenkin mukava tehdä ammattitaitoisessa ja rennossa ilmapiirissä.

Hakijalta vaaditaan vahva korjaamotoimen perusosaaminen ja etenkin osaamista moottoreista. Sähkön perusosaaminen olisi hyvä olla myös hallussa. Haettavan automekaanikon tehtävään haetaan siis ensisijaisesti kokenutta ja jo muutaman vuoden alalta kokemusta kartuttanutta tekijää. Tekijältä tulisi löytyä myös sujuva englannin kielen taito. Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on vahva kehittymisen halu ja kiinnostus autoihin ja niiden toimintaan. Erityinen kiinnostus sähköautoihin ja niiden toimintaan katsotaan eduksi.

Töitä tehdään ma-pe klo 7.30-17.00 välillä, joten viikonloput saat nauttia vapaalla. Palkkaus tehtävään autoalan korjaamotoiminnan TES:n mukaan tai sovitusti. Palkkatoive hakijalta otetaan huomioon. Työn ulkopuolella on myös mahdollisuus oman auton korjaamiseen ja laittamiseen autokorjaamon tiloissa.

Heräsikö kiinnostus tähän tehtävään? Hienoa! Täytä siis hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua