Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 14.09.202302.10.2023

Hei sinä autonasentaja, jonka sydän sykkii bemareille! Laita osaamisesi hyötykäyttöön ja tule mukaan BMW-ammattilaisten joukkoon!

Haemme BMW-merkkisiin autoihin keskittyneelle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja kokenutta autonasentajaa vakituiseen työtehtävään Pirkkalaan.
Asiakasyrityksemme on ammattitaitoinen autokorjaamo, jossa huolletaan ja korjataan kaikki BMW-merkkiset autot iästä riippumatta. Asentajana pääset tekemään huoltoja, korjauksia, vikadiagnostiikkaa, sähkötöitä sekä tarvittaessa optimointeja. Työpäiväsi on joka päivä hiukan erilainen, joten pitkästymään ei pääse. Mukava ja ammattitaitoinen työporukka varmistaa, että apua ja tukea saa aina.

Työt pääset aloittamaan sovitusti jo syyskuussa. Töitä tehdään ma-pe klo 8.00-16.00, joten viikonloput saat nauttia vapaalla. Tehtävässä noudatetaan autoalan korjaamotoiminnan TES:ä. Palkka max 3000€/kk. Hakijan palkka muodostuu hankitun kokemuksen ja osaamisen mukaan ja palkkatoiveesi otetaan huomioon.

Hakijalta toivotaan vahvaa korjaamotoimen perusosaamista. Kokemus BMW-merkkisistä autoista sekä sähkötöiden perusosaaminen ovat sinulle vahvaksi eduksi. Tähän tehtävään haetaan siis ensisijaisesti osaavaa, jo muutaman vuoden alalta kokemusta kartuttanutta tekijää. Kiinnostus sähköautoihin ja niiden toimintaan katsotaan myös eduksi, samoin kuin englannin kielen taito. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulta löytyy aito kiinnostus autoihin ja niiden toimintaan sekä motivaatio oppia ja kehittyä alalla!

Kiinnostuitko? Innostuitko? Hae mukaan tiimiin ja täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti osaavan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua