Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 14.09.202302.10.2023

Viihdytkö itsenäisessä asennustyössä rennon työporukan ympäröimänä? Haluaisitko päästä hyödyntämään metalli- tai asennuspuolen kokemustasi ja työskentelemään samalla raskaan kaluston parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Nokialle. Työ on raskaan kaluston varustelun parissa tehtävää asennustyötä hyvän työporukan tukemana. Työtehtäviisi kuuluu mm. hitsaus, pulttaus, poraustyöt, pneumatiikkatyöt ja osien asennus. Työaika on arkisin klo 8-16 välillä ja työtunteja on 37,5 h/vko. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Tässä työpaikassa pääset työskentelemään uusien kuorma-autojen parissa itsenäisesti, mutta tukenasi on myös osaava tiimi. Paikka tarjoaa sinulle tekemisen meiningin lisäksi siistin työn uusissa toimitiloissa, reilun palkkauksen sekä tarvittaessa joustoa työaikoihin.

Alan koulutus tai työkokemus kokoonpano- tai asennustöistä antaa hyvät valmiudet tähän työhön. Lisäksi hitsaustaito on eduksi tässä tehtävässä menestymisessä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervo arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua