Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 15.09.202301.10.2023

Haemme asiakasyrityksellemme myynninnälkäistä VAKUUTUSMYYJÄÄ Varsinais-suomen alueelle!

Vakuutusmyyjänä toimit asiakkaiden asiantuntijana henkilöriskien tunnistamisessa sekä turvaamisessa. Emme vaadi alalta aikaisempaa kokemusta, sillä tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen vakuutusalaan ja tuotteisiin. Saat yritykseltä työhön tarvittavat laadukkaat työvälineet, sekä koko tiimin tuen tavoitteiden saavuttamiseen ja erittäin motivoivan palkkausjärjestelmän. Tehtävässä toimit itsenäisenä yrittäjänä esimerkiksi toiminimellä, joten voi työskennellä missä ja milloin haluat ja pystyt täysin itse vaikuttamaan tuloihisi.

Tärkeintä on oikeanlainen asenne, motivaatio ja valmius tavoitteelliseen työskentelyyn!

Vaalimme laatua yritystoiminnan kaikilla osa-alueilla, joten omaathan jo hieman kokemusta tuloshakuisesta myyntityöstä. Odotamme sinun olevan ulospäin suuntautuva ja rohkea ottamaan kontaktia asiakkaisiin. Pääasia kuitenkin on, että sinusta huokuu myyntihenkisyys ja otat haasteet vastaan aidolla mielenkiinnolla ja kykenet luovimaan muuttuvassa työympäristössä.

Työskentelyn peruslähtökohtana on sinnikäs ja itseohjautuva työskentelyote. Toivomme sinulta innostuneisuutta, kykyä saada asioita aikaan ja huumorintajuisuutta. Työssä menestyminen on taattua, jos sinulla on rautaiset vuorovaikutustaidot, olet myynnillisesti lahjakas ja sitoudut tavoitteisiin sekä ammatilliseen kehittymiseen. Englannin kielitaito on eduksi.

Kiinnostuitko tästä myynnin huipputehtävästä?

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Voit myös lähettää hakemuksen ja ansioluettelon sähköpostilla Linda Vainiolle. Sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Huippumyyjä". Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 9-16 välillä.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua