Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 15.09.202302.10.2023

Hei sinä IV-alan ammattilainen! Haluaisitko osaksi työporukkaa, jossa hyvä meininki ja huumori piristävät jokaista päivää?

Haemme nyt asiakkaallemme kokenutta ilmanvaihtolaitteiden huoltoasentajaa Tampereelle. Asiakkaamme on kokonaisvaltaista palvelua tarjoava valtakunnallinen IV-alan ammattilainen, joka panostaa henkilöstön koulutukseen ja pitkiin työuriin.

Huoltoasentajana työhösi kuuluu ilmanvaihtolaitteiden huollot, korjaukset ja asennukset itsenäisesti tai toisinaan työparin kanssa. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Tampereella ja niihin kuljetaan yrityksen autolla.

Töitä tehdään arkisin klo 7-15. Töitä on luvassa noin kahdeksi kuukaudeksi, mutta hyvälle ja osaavalle tekijälle on tarjolla myös vakituinen työpaikka yrityksestä. Työt pääset aloittamaan vaikka heti.

Työ tarjoaa sinulle:
• säännöllisen työajan ja illat ja viikonloput aina vapaata
• mahdollisuuden vakinaistua hyvämaineiseen ja vastuulliseen yritykseen
• koulutusmahdollisuuksia
• rennon ja huumorintajuisen työyhteisön

Tässä työssä menestymiseen tarvitset alan koulutuksen lisäksi vähintään muutaman vuoden IV-alan työkokemusta, sillä työ on itsenäistä ja sitä tehdään kohteissa usein ilman työparin apua. Lisäksi IV-koneiden automaation tuntemus sekä kokemus näiden laitteiden säätämisestä ovat sinulle eduksi.

Olisiko tässä urasi seuraava askel? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolta puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua