Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 15.09.202301.10.2023

Etsimme aloittelevaa tai kokeneempaa LEVYSEPPÄHITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle! Asiakasyrityksemme on erikoistunut mittatarkkuutta, vaativia hitsauksia ja koneistuksia sisältävien tuotteiden valmistamiseen sekä kokoonpanemiseen. Materiaaleina käytämme pääosin ruostumatonta- ja haponkestävää terästä.

Tehtävänäsi on toimia levyseppähitsaajana, jolloin työpäiviisi sisältyy enemmissä määrin levytys- ja asennustehtäviä hitsauksien ohella, unohtamatta tehtävään olennaisesti liittyviä muita avustavia toimenpiteitä kuten kokoonpanotyöt. Materiaaleina on pääasiallisesti ruostumaton- ja haponkestävä teräs. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksemme toimitiloissa ma-pe 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaa tarkastellaan TES mukaisesti ja tehtävän minimi palkkaus riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi on seuraavanlainen:

Palkka 14 eur/h (minimi riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi)

Mitä toivomme sinulta?
• Kuvienlukutaitoa ja hitsauskokemusta (MIG)
• Aikaisempi koulutus tai työkokemus metallialalta ja muu tehtävään soveltuva kokemus ovat eduksesi työssä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan kaikkea edellä mainittua kokemusta, sillä tärkeintä on halu oppia ja siksi asiakasyrityksemme haluaakin perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, omatoimisuus, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua