Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 15.09.202301.10.2023

Aurinkosuojausratkaisuihin erikoistunut asiakasyrityksemme hakee nyt KAIHDINMYYJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tuotteisiin kuuluvat mm. sälekaihtimet ja rullaverhot, puusälekaihtimet, kangasvekkikaihtimet, pystylamellit, markiisit ja parvekeverhot, jotka voidaan valmistaa moottoroituna tai manuaalisesti käytettäviksi.

Päivittäisessä työssä palvelet asiakkaita ja vastaanotat saapuvia tilauksia. Asiakkaina ovat yksityishenkilöt ja yritykset. Toimipiste sijaitsee Turussa, mutta työssä kierretään paljon asiakkaiden kohteissa suunnittelemassa räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Monissa tapauksissa hoidat projektit mahdollisista tuotetilauksista asennusten tilaamiseen saakka. Hoidat myös muun työn ohella sosiaalisen median markkinointiin liittyviä tehtäviä.

Työ edellyttä asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä, teknistä ymmärrystä sekä silmää sisustus asioihin. Toivomme myös aikaisempaa kokemusta sosiaalisen median markkinoinnista.

Tarjoamme:
• itsenäisen ja vaihtelevan työn myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin parissa
• alan huipputuotteet ja kattavan tuotevalikoiman
• vakituisen työn alalla pitkään toimineessa vakavaraisessa yrityksessä

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Puhelut arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua