Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 18.09.202302.10.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista LATTIA-ASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen turun seudulle.

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut valtakunnallinen toimija, joka tekee monipuolisia lattia-asennuksia erilaisiin kohteisiin. Asennusmateriaaleina ovat esimerkiksi parketit, laminaatit, muovimatot, muovilaatat, kokolattiamatot, linoleumit, laatat, designbetonit ja mikrosementit. Työkohteet ovat julkisen sektorin kohteita, yrityksiä ja yksityiskoteja, jolloin asennuskohteet ovat uudisrakennuksia, sekä kunnostettavia ja remontoitavia kohteita.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta monipuolisista lattiapintojen asennuksista. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta ennen työsuhteen alkua. Kohteisiin kuljetaan yrityksen autoilla, joten työ edellyttää B-ajokorttia. Erityisesti arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja kiinnostusta alaa kohtaan.

Tarjoamme:
• monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä laadukkaiden materiaalien parissa
• mukavan työyhteisön, sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista
• mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevasta linkistä mahdollisimman nopeasti ja kerro siinä tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 411 0345.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua