Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 18.09.202301.10.2023

Perheyritys Rengasmäki Oy on täyden palvelun rengasliike, joka toiminut alalla jo yli 35 vuoden ajan. Yrityksemme on kuulunut vuodesta 2006 lähtien kotimaiseen Rengasmarket -ketjuun, joka tarjoaa parhaat tuotteet alan korkeatasoisimmalla ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla.

Syksyn rengassesonki lähestyy taas vauhdilla, joten etsimme nyt tiimiimme reippaita rengastyöntekijöitä!

Rengastyöntekijän työnkuvaan kuuluu rengasasennuksia ja niihin liittyviä muita työtehtäviä. Lisäksi työ pitää sisällään rengashotellin ylläpitoa, kuten renkaiden pesemistä, kuljettamista ja varastointia. Aikaisempi kokemus rengasalan tehtävistä on etu, mutta ei välttämättömyys, sillä työnkuva voidaan neuvotella osaamisesi mukaan.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan arviolta lokakuun lopulla ja työt kestävät ilmojen mukaan arviolta 3-6 viikon ajan. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 9-17 välisenä aikana, mutta tavoitteenamme on olla puolin ja toisin joustavia työaikojen suhteen. Toimipisteemme sijaitsee Maskussa, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Jos sinulla on hyvä fyysinen kunto ja aikaansaava ote työntekoon, voit olla etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen ja lisätietoja tehtävästä voit soittaa arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua