Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 18.09.202302.10.2023

Etsimme kiviasentajaa osaksi työryhmää Tampereen keskustassa sijaitsevaan katualueen saneerausprojektiin. Projekti valmistuu ensi keväänä, joten työtä kohteessa riittää arviolta talven yli. Tehtävänä on asentaa sekä betoni- että luonnonkiviä valmiiseen pohjaan.

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa kokemus ja osaaminen vastaavista töistä sekä aktiivinen, vastuullinen ja joustava työote.

Perustyöaika on arkisin 40 h/vko, aikavälillä klo 7-15.30, mutta on tyypillistä, että työpäivät tuosta hieman pitkittyvät. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta. Palkkaus tessin sekä osaamisen ja kokemuksen mukaisesti. Työssä aloitetaan kauttamme sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella. Projektin päätyttyä on mahdollista jatkaa uusissa työkohteissa.

Tarjoamme työntekijälle asianmukaisen perustyövaatetuksen sekä perustasoa laajemmat työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai laita hakemuksesi / CV:si sähköpostilla. Kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua