Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 18.09.202302.10.2023

Etsimme nyt tasaisesti kasvavalle reilut 30-vuotta toimineelle asiakasyrityksellemme kaasuasentajaa raskaan kaluston tarpeisiin Kangasalle. Asentajan pääasiallinen tehtävä on vanhojen ajoneuvosäiliöiden venttiilien (ilmakaasu) huoltotyöt sekä uusien nestekaasuajoneuvojen putkistojen ja venttiilien asennus- / huoltotyöt.

Työssä aloitetaan kauttamme määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa asiakasyrityksessämme vakituisella työsopimuksella. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja koko tiimin vahva tuki.

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa kone- / laiteasennuskokemus sekä jonkin asteinen osaaminen neste- ja ilmakaasuasennuksissa. Työotteesi on aktiivinen ja vastuullinen. Tig-hitsaustaito on toivottavaa.

Työaika on arkisin 40 h/vko, aikavälillä klo 7-15.30. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Palkka tehtävässä määräytyy työehtosopimuksen ja osaamistason mukaisesti.

Tarjoamme työntekijälle vuokratyösuhteen aikana asianmukaisen perustyövaatetuksen sekä perustasoa laajemmat työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai laita hakemuksesi / CV:si sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua