Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 19.09.202308.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijä loppuvuodeksi Turun alueelle!

Tarjolla on monipuolisia maanrakennusalan töitä, sillä työkohteet tulevat vaihtelemaan kuukausien aikana. Pääsääntöisesti toimit kaivinkonekuskin perämiehenä ja teet lapiotöitä, mutta työnkuvaasi on mahdollista sisällyttää osaamisesi mukaan myös mm. kaivojen ja salaojaputkien asennuksia. Aikaisempi kokemus maanrakennusalalta on eduksi!

Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa, joten sinulla on aikaa nauttia aina iltaisin ja viikonloppuisin vapaa-ajastasi. Työssä ei myöskään reissata sen enempää, sillä kaikki työkohteet sijaitsevat Turussa ja sen lähikunnissa. Vaihtelevien työkohteiden takia, sinulla tulee kuitenkin olla oma auto käytössäsi töihin kulkemisen kannalta. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä ja työsuhde kestää arviolta vuoden loppuun asti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua