Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 19.09.202301.10.2023

Onko sinulle kertynyt jo hiukan kokemusta maanrakennusalan töistä? Sujuuko maanrakennuspiirustusten luku ja tasolaserin käyttö? Saatamme etsiä juuri sinua!

Haemme nyt Pirkanmaan Kone- ja Huoltopalvelut Oy:lle maanrakennustyöntekijää Tampereen alueelle. Työt pääset aloittamaan jo syyskuun lopulla ja töitä on tiedossa jouluun asti. Työtunteja on viikossa 30-40 h ja työajat arkisin 7-15.30 tai 8-16.30.

Työtehtäväsi koostuvat kaivinkoneen työn valmistelusta ja siinä auttamisesta, vesi- ja viemäriputkien asentamisesta ja eristämisestä sekä muista maanrakennustöistä. Tasolaserin käyttö, piirustusten luku sekä suomen kielen taito tulisi olla sinulla hallussa. Lisäksi kokemus pyöräkuormaajalla ajosta on sinulle plussaa.

Työ tarjoaa sinulle mutkatonta tekemistä osaavassa porukassa, säännöllisen työajan sekä kilpailukykyisen palkan. Alan koulutusta ei vaadita, mutta hiukan työkokemusta sinulla tulisi jo olla. Tärkeintä on kuitenkin osaamisesi ja asenteesi, eikä työkokemuksen pituus!

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään ohessa olevan linkin kautta, sillä työt alkavat jo syyskuun lopulla! Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon: puh. 050 411 2704.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua