Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 16.11.202316.12.2023

Kiinnostavatko sinua monipuoliset kokoonpanotyöt mukavassa, joustavassa ja rennossa työyhteisössä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

TYÖTEHTÄVÄT JA TYÖAJAT

Asiakasyrityksemme hakee nyt valaisinkomponenttien kokoonpanoon reipasta työntekijää! Työnkuva sisltää myös tuotteiden varastointitehtäviä ja esimerkiksi lähtevien kuormien lastausta. Tässä työssä oleellisinta on sorminäppäryys ja tarkkuus, mutta myös hyvä asenne työtä kohtaan on sitäkin tärkeämpää. Työhön annetaan kattava perehdytys. Tulet työskentelemään yhdessä huipputiimin kanssa ja rakentamaan tuotteita ohjeiden mukaisesti. Työn lomassa voit vaikka kuunnella musiikkia, äänikirjoja tai jutella työkavereidesi kanssa. Työskentely tapahtuu arkisin yhdessä vuorossa liukuvalla työajalla ja työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa töihin kulkemista.

ODOTAMME SINULTA

Voit olla jo tehnyt teollisuuden kokoonpanotöitä tai olet ainakin kiinnostunut niistä. Tärkeintä on, että käsityökalut pysyvät kourassa ja noudatat asiakkaamme antaman koulutuksen mukaisia työohjeita. Eduksi katsotaan elektroniikka-asentajan, sähköasentajan tms. koulutus tai kokemus, mutta ei välttämätöntä. Tätä tärkeämpää on kuitenkin rautainen asenne ja halu oppia uutta!

TARJOAMME SINULLE

Me tarjoamme sinulle kivan työporukan ja monipuolisen työn lisäksi kokoaikaisen työsuhteen sekä säännölliset työajat. Työt alkavat tammikuun alussa ja työsuhde on alkuun 6 kk määräaikainen, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Työstä hyvin suoriutuminen tarjoaa mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde tapahtuu alkuun henkilöstövuokrauksen kautta ja Click Henkilöstöpalvelut toimii työnantajanasi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja vähintään työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työterveyshuolto on lakisääteistä huomattavasti kattavampi heti työsuhteesi alusta alkaen.

MITEN HAET?

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakuaikaa on 16.12.2023 asti. Täytä hakemus ohessa olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja koulutuksestasi. Suosittelemme laittamaan hakemuksen kuitenkin pikimmiten. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-16 p. 050 411 0375.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua