Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 08.02.202426.02.2024

Vahinkokartoittaja, 2-5pv/vko (Pirkanmaa)

Etsimme asiakkaallemme VAHINKOKARTOITTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työntekijän osaamisesta riippuen työtä on 2-5 päivää viikossa. Yritys tekee mm. jälkivahinkotorjuntaa ja vesivahinkotöitä, vahinkokartoituksia, korjausrakentamista, asbestikartoitusta sekä kosteusmittauksia. Yrityksellä on edellä mainituista tehtäväkokonaisuuksia pitkä kokemus.

Työtehtävät koostuvat erilaisista vahinkokartoituksista ja kuntotarkastuksista, kuten vesivahinkokohteiden vahinkojen laajuuden tutkimisesta tai kiinteistön kosteusmittauksesta. Kohdekäynnin jälkeen työntekijä luo raportin tuloksista. Viikkotyötunnit tehdään arkisin. Työtä on tarjolla vähintään 2 päivää viikossa, mutta jos olet valmis tekemään esimerkiksi asbestinäytteiden keräämistä tai muita yrityksen tehtäviä, työaika voi hyvinkin nopeasti olla kokopäiväinen. Työpäivän aikaisista ajoista maksetaan kilometrikorvaus. Palkka työntekijällä on 15-20€/h riippuen osaamistasostasi.

Tarjoamme:
• kattavammat työterveyspalvelut
• kilpailukykyisen palkkauksen
• mukavan tiimin, joka tekee työtä tosissaan, muttei vakavissaan
• pitkäaikaisen työsuhteen
• ammattitaidoiltaan vahvan tiimin tuen työhön

Tehtävässä menestyy henkilö, joka on tehnyt aiemmin työtä vahinkokartoittajana tai hänellä on muuten muualta kerättyä vahvaa osaamista tehtävään. Asuntokaupan kuntoarvio-pätevyys sekä muut alan pätevyydet katsotaan eduksi. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö, jossa todella viihdytään. Työkohteisiin liikkumisen takia työntekijällä tulee olla oma auto.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

-----------------------------

Tuleva työyhteisösi on alan ammattilaisista koostuva joukko, joka tekee työtä vahvan laatukäsityksen mukaisesti. Organisaatiossa toimii viitisen henkilöä, joista osan työpäivät täyttyvät työnjohdosta ja vahinko- ja kuntotarkastusten teosta ja osa henkilöstöstä toimii kokopäiväisesti saneeraus- ja vahinkokorjauksia tekevässä tiimissä. Yrityksessä on hyvä työntekijä-pysyvyys, joten siellä todella viihdytään!

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua