Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 09.02.202425.02.2024

Peltisepänliike K. Laine Oy on vuonna 1970 perustettu perheyritys, joka sijaitsee Salossa. Yritys on erikoistunut korkealaatuisiin pelti- ja ohutlevytuotteisiin sekä rakennuspeltitöihin. Monipuoliset koneet, nettikauppa ja ensiluokkainen tekeminen ovat mahdollistaneet yritykselle laajan asiakaskunnan ympäri Suomea. Lue lisää yrityksestä osoitteesta: www.peltilaine.fi.

Etsimme nyt tiiviiseen tiimiin rakennuspeltiseppää / ohutlevyseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Saloon!

Työnkuva sisältää erilaisia rakennuspeltitöitä aina kattoremonteista lattiapeltien tekemiseen asti Varsinais-Suomen alueella. Lisäksi työnkuva pitää sisällään monipuolisia ohutlevytöitä, kuten suojien, listaprofiilien ja ruostumattomien tuotteiden valmistamista yrityksen toimipisteellä. Työtä tehdään arkisin klo 7-15:30 välisenä aikana, mutta toivomme hakijoilta mahdollisuutta joustaa työajoissa tarvittaessa työmailla työskennellessä.

Etsimämme henkilö voi olla joko ammattilainen tai vasta uransa aloitteleva tekijä, jolla on aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Töitä tehdään aluksi kokeneemman työparin apuna, mutta taitojen karttuessa siirrytään itsenäiseen työskentelyyn. Erityisesti arvostamme hyviä kädentaitoja, huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta, sekä hitaustaito (MIG, TIG) katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat sopimuksen mukaan tulevan kevään aikana, joten hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua