Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 12.02.202425.02.2024

Tykkäätkö torin tunnelmasta ja haluat työskennellä kesällä ihmisten parissa? Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja iloinen persoona, voit olla juuri etsimämme henkilö, sillä etsimme nyt asiakasyrityksellemme kevät- ja kesäsesonkiin marjojen ja vihannesten myyjää Turun kauppatorille!

Työnkuvasi myyjänä keskittyy pääasiassa asiakaspalveluun sekä tuotteiden myymiseen ja rahastamiseen. Lisäksi työtehtäviin kuuluu myös kuormien purkua ja myyntipisteen täyttämistä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6:00-19:00 väliselle ajalle ja lauantaisin myyntipisteen aukioloajat ovat lyhyemmät.

Sesonki alkaa sään salliessa huhti-toukokuun aikana ja sesonki kestää aina pitkälle syksyyn saakka, joten tehtävässä on mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeenkin. Työsuhteen pituus on kuitenkin neuvoteltavissa, joten tuothan hakemuksessasi esille ajankohdan, jolloin olet halukas tekemään torilla töitä! Tuntipalkka työssä on alkaen 11 eur/h.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua