Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 12.02.202425.02.2024

Etsimme nyt asiaskasyrityksellemme puutarhuria ylläpito- ja viherrakennustöihin Turun alueelle!

Puutarhurin työnkuvaan kuuluu pihojen ja puutarhojen viherrakennustyöt sekä ylläpidolliset tehtävät, kuten puiden ja pensaiden leikkaus, nurmikon hoito sekä kasvien ja kukkien istutukset. Asiakkaat ovat pääsääntöisest yksityishenkilöitä ja työkohteet sijaitsevat laajalti Turun alueella.

Työtä tehdään sekä tiimissä että itsenäisesti ja etsimmekin nyt ammattitaitoista henkilöä, jonka hanskat eivät putoa helposti maahan vaativissakaan tilanteissa. Toivomme erityisesti vankkaa pihakasvien tuntemusta sekä aikaisempi kokemus työkoneiden käytöstä viherrakentamisen parissa on pelkkää plussaa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan tulevan kevään aikana ja työsuhde on toiveidesi mukaan joko määräaikainen tai pitkäaikainen. Tarjoamme mielekästä ja monipuolista työtä alan tunnetulla toimijalla!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua