Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 12.02.202403.03.2024

Haluaisitko päästä kiinni sähköinsinöörin tehtäviin, mutta tykkäät myös käsillä tekemisestä? Kiinnostaisiko työ raskaan liikenteen sähköistymisen parissa?

Haemme nyt aloittelevaa sähköinsinööriä raskaan kaluston sähköasennuksiin ja sähköasennusten valvonnan pariin. Tehtävässä valvot sähkökuorma-autojen parissa tehtävien asennustöiden turvallisuutta ja teet myös aktiivisesti itse sähköasennuksia sekä polttoaine- että sähkökäyttöisiin kuorma-autoihin. Pääset työskentelemään siisteissä, uusissa tiloissa uuden kaluston parissa ja mukavan työporukan kanssa.

Työssä tarvitset AMK-tasoisen sähköalan insinöörin koulutuksen, sähkötyöturvallisuuskortin sekä kykyä tulkita ja soveltaa sähkökuvia. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta autosähköasentajan tehtävistä tai taustalla pitkää kokemusta sähköasennustyöstä. Tehtävä sopii siis mainiosti esimerkiksi juuri valmistuvalle sähköinsinöörille.

Työaika on arkisin klo 8-16 ja työtunteja on 37,5 h/vko. Työt sähköasennustehtävissä pääset aloittamaan vaikka heti, ja insinöörin koulutusta vaativat työt alkavat näillä näkymin kesän jälkeen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervo arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua