Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 15.05.202403.06.2024

Houkuttelisiko viettää ikimuistoinen kesä upeassa työympäristössä?

Rönnvik on hyvien kulkuyhteyksien päässä Etelä-Suomen kaupungeista. Noin 20 000 vierasta vuodessa tulee ihastelemaan Rönnvikin tunnelmallista viinitilaa keskellä kauneinta Hämettä. Nyt kaipaammekin idylliseen maalaisbistroon kokkia, joka ammattitaidollaan pääsee tuottamaan asiakkailleen unohtamattomia kesälomaelämyksiä ja makunautintoja!

Viinitilan Bistro tarjoilee vierailijoille tilan juomien lisäksi rouheita suolaisia ja makeita lähiruokaherkkuja. Vanhaan talliin rakennettu Cafe & Bistro tarjoaa perinteikkään maalaisympäristön hirsiensä suojassa unohtumattomia makuelämyksiä.

Voit olla alalta jo kokemusta kartuttanut konkari tai tuoreempi taitaja -hyvällä asenteella ja motivaatiolla pärjäät pitkälle ja positiivinen ammattiylpeys on hakijamme voimavara! Hygieniapassi ja suomen kielen taito vaaditaan.

Työtä tehdään 7,5h pv/ 37,5h/vkossa. Bistro on avoinna joka päivä, joten työpäiväsi voi olla mikä tahansa viikonpäivä ma-su. Työaikasi ajoittuu klo 10-19 välille. Työsuhteessa käytetään matkailu- ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa TES:iä. Palkkaus on motivoiva, alkaen 15e/h +lisät.
Työtä olisi tarjolla ajalle 15.6-15.8.2024. Otamme huomioon myös hakijat, jotka voisivat tehdä työtä vain osa-aikaisestikin. Kyseessä on vuokratyösuhde.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana joten mikäli tämä uniikki kesätyö herätti kiinnostuksesi, laitahan hakemusta kiireesti jo tulemaan! Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Oletko kaipaamamme kokki? Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalta 050 411 2703 tai voit myös laittaa hakemuksesi CV:n kera sähköpostiini joka on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Rönnvikin Viinitilan toiveesta, kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
--------------------
www.ronnvik.com

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua