Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 11.06.202424.06.2024

Etsimme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme, Pohjois-Pirkanmaalaiselle Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy:lle.
Kyseessä on luotettava maanrakennusyritys, joka toimii Vilppulasta käsin ympäri Suomea. Ensimmäinen kaivinkone on taloon tullut jo vuonna 1987, tästä lähtien yritystoiminta on vain laajentunut. Suurin osa töistä keskittyy Pirkanmaan alueelle, mutta on Vilppulasta työmaille lähdetty esimerkiksi Helsinkiin, Poriin tai Saarijärvellekin. Työn laadun voi parhaiten huomata siitä, että samat asiakkaat valitsevat Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy:n myös uudestaan hoitamaan erilaisia toimeksiantojaan.

Nykyinen työkohteesi sijaitsee ORIVEDELLÄ. Työhösi maarakennustyöntekijänä kuuluu putkenasennustöiden lisäksi korkojen mittausta taso- tai putkilaserilla. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat pääasiassa rakennustyömaiden pohja- ja perustustöitä, maankaivuuta lapiolla, kivitöitä sekä piharakenteiden rakentamista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kaivinkoneenkuljettajan kanssa.

Voit olla alan rautainen ammattilainen tai ainoastaan hieman kokemusta omaava tulevaisuuden lupaus. Kykenet kuitenkin annettujen ohjeiden jälkeen itsenäiseen työhön ja olet oma-aloitteinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia (C-kortti katsotaan eduksi) sekä oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteeseen kulkemista. Valmius reissutyöhön katsotaan erittäin isoksi eduksi.

Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön, sillä projektien valmistuttua hyville tekijöille on aina töitä tässä firmassa! Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko arkisin klo 7-15.30. Käytössä on infra-alan TES. Osaavalle tekijälle maksetaan noin 12-16€/h, mutta sovitaan kilpailukykyinen palkka yhdessä työn aloituksen yhteydessä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työsuhdetta suoraan asiakasyrityksessämme.

Kohteet sijaitsevat pääosin on työmaaympäristössä, eli työ,- ja tieturvakortit sekä EA1- ja valttikortit tulisi löytyä lompakosta.

Mikäli siis koet olevasi osaava maanrakennustyöntekijä vailla alan työpaikkaa, niin ei muuta kun hakemusta tulemaan!
Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Laitathan sähköpostin otsikoksi "Maanrakennustyöntekijä/Mikko Tiensuu Oy". Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.
Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy:n toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua