Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 11.06.202424.06.2024

Oletko lisätienestiä vailla ja etsit pitkäaikaista työtä mukavassa porukassa? Tervetuloa tiimiin!

Etsimme asiakaallemme, Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy:lle yrityksen toimitiloihin osa-aikaista siivoojaa.
Työnkuvaasi kuuluu yrityksen toimistotilojen sekä kokoustilojen viikkosiivoukset, sekä mahdolisesti myös konehallien yleisiä järjestelytöitä ja kausittaisia ylläpitotehtäviä, esim ikkunan pesua. Työkavereinasi häärii tiluksilla muutama kiltti karvaisempi kaveri, jotka saattavat vaatia välillä rapsutuksia.

Työt pääsee aloittamaan heti ja kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva vuokratyösuhde.
Työaika on minimissään 16h/vko, työskentelet 2-3 pvnä viikossa arkisin tai halutessasi myös lauantaisinkin. Työaika on kaikin puolin joustava, yötyötä emme kuitenkaan edellytä.
Palkkaus on 12e/h.

Hakemamme henkilön tulisi olla tarkka, huolellinen ja tehokas. Siivoustyötä tehdään perehdytyksen jälkeen itsenäisesti, joten oma-aloitteinen tulee olla. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Myös tehtävästä kiinnostuneet ja fyysistä työtä pelkäämättömät hakijat otetaan toki valinnassa huomioon. Asenne ja kiinnostus siivoustöihin ratkaisee. Tekijälle tarjotaan alkuun perehdytys, jossa siivouskohteet ja työtehtävät - ja välineet käydään selkeästi tekijän kanssa läpi. Siivouskohteet sijaitsee Vilppulassa, n 15km päässä keskustasta, joten oman auton käyttömahdollisuus on vaatimus. Tästä saat pitkäaikaisen ja mielekkään työn itsellesi, joten etsimme työhön sitoutuvaa iloista tekijää tositarkoituksella.

Odotamme sinulta:
-Reipasta ja iloista asennetta
-Joustavuutta, koska työpäivät ja siivouskohteet vaihtelevat
-B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuuden

Tarjoamme sinulle:
-Pitkäaikaisen työsuhteen mukavassa työporukassa
-Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
-Hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja siivouskohteisiin


Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Hienoa! Täytä siis hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti osaavan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 antaa rekrytointikonsultti Johanna Ruopsa, puh. 050 411 2703. Sähköpostini on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy:n toiveesta, kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua