Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 05.02.201924.02.2019

Haemme asiakasyrityksellemme särmääjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työ koostuu monipuolisista laivateollisuuden alihankintaan liittyvistä tehtävistä. Töitä tehdään verstaalla arkisin klo 7–15.30 välillä.

Työssä menestyminen edellyttää alalle soveltuvaa koulutusta (esim. kone- ja metallialan perustutkinto), kuvien lukutaitoa sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta särmäämisestä ja hitsaamisesta (TIG, MIG / RST, alumiini). Katsomme eduksi jonkinlaisen tuntemuksen laivan materiaaleista sekä voimassa olevat työturva- ja tulityökortit. Lisäksi arvostamme itsenäistä, uteliasta ja työhön tarttuvaa asennetta sekä hyviä tiimityötaitoja.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Tehtävässä pääset työskentelemään ja kehittymään mukavien ja asiantuntevien työkavereiden kanssa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Toimi siis nopeasti ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle ja sopia ajan haastatteluun, puh. 050 411 0740 arkisin klo 8–16 välillä.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2018
Suomen vahvimmat platina 2018
Kasvuyritys 2018