Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 07.02.201921.02.2019

RootSys Oy on suomalainen ICT-ratkaisuja, konsultointia ja teknistä asiakastukea vankalla asiantuntemuksella tarjoava yritys. Palvelemme pk-yritysten ja yhteisöjen lisäksi myös julkisen sektorin sekä isojen yritysten tietohallintoa.

Vahvoja osaamisalueitamme ovat Microsoft Windows-, Citrix Virtual-ympäristö Linux-palvelinratkaisut. Muita vahvuuksiamme ovat turvalliset ja joustavat etätyöratkaisut, levy- ja varmistusjärjestelmät, valvontaratkaisut sekä tietoturvapalvelut.

Liiketoimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme nyt teknisen taustan omaavaa ja innostunutta Sales Specialistia tukemaan yrityksemme kasvua. Työsuhde on vakituinen ja toimipisteemme sijaitsee Vantaalla (Kehä 3 varrella). Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan RootSys Oy:n palvelukseen.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen pääset vastaamaan uusasiakashankinnasta sekä olemassa olevien asiakkaidemme kehittämisestä. Työssä pääset osallistumaan myös markkinointimateriaaliemme tuottamiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista otetta myyntityöhön. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta ja sinulle asiakastyytyväisyys sekä tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Työ edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan ja laadukkaat tuotteet/palvelut myytäväksesi sekä vakiintuneet asiakkuudet hoidettavaksesi. Tukena työssäsi on ammattitaitoinen ja dynaaminen tiimi.

Hae paikkaa lähettämällä meille CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 21.2.2019 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2018
Suomen vahvimmat platina 2018
Kasvuyritys 2018