Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 26.02.201929.03.2019

Asiakasyrityksemme on Kangasalla sijaitseva puutarha-alan yritys, joka on erikoistunut ruukku- ja amppelikukkien kasvattamiseen ja jälleenmyyntiin. Etsimme nyt heille kahta reipasta puutarhatyöntekijää kevät- ja kesäsesongille. Työt on tarkoitus aloittaa toukokuun alussa ja ne kestävät noin juhannukselle saakka. Hyvälle työntekijälle saattaa olla myös jatkoa tiedossa myös heinäkuusta syyskuuhun.

Käytännössä työssä tehdään kasvatukseen liittyvää hoitoa, pakkausta ja kasvien lähetystä myyntiin. Työssä työskennellään 3-4 hengen porukassa.

Etsimme tehtävään henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita puutarha-alasta ja/tai kasvien parissa työskentelystä. Työ on luonteeltaan fyysistä, jonka vuoksi hakijalta edellytetään hyvää peruskuntoa. Työn ajoittaisen hektisyys vaatii sinnikkyyttä ja oma-aloitteista työotetta. Työkohteen sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00-15:30 välisenä aikana. Touko-kesäkuun kiireaikana toivomme työntekijän kykenevän työskentelemään tarvittaessa myös lauantaisin ja sunnuntaisin (hieman lyhyempiä työpäiviä) asiaan kuuluvia korvauksia vastaan. Tarjoamme reippaalle tekijälle mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan.

Paikat täytetään hyvissä ajoin jo kevättalvella, joten täytä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2018
Suomen vahvimmat platina 2018
Kasvuyritys 2018