Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 08.03.201922.03.2019

Teohydrauli Oy on vuonna 1977 perustettu perävaunutarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Ainoana yrityksenä Suomessa toiminta on keskittynyt laadukkaisiin perävaunutarvikkeisiin ja niiden varaosiin. Laadukkaiden tuotteiden ohella asiantunteva henkilökunta ja hyvä palvelu ovat olleet toiminnan perusteena jo yli 40 vuoden ajan.

Haemme Teohydrauli Oy:lle nyt myyntityöstä innostunutta henkilöä vastaamaan yrityksen myynnistä koko Suomen alueella. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan Teohydrauli Oy:n palvelukseen.

Myyntivastaavana työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset sekä myyntityö. Olennainen osa työnkuvaa on uusien asiakkuuksien hankkiminen sekä nykyisten asiakassuhteiden jatkuva kehittäminen. Asiakkaita ovat mm. autotarvikeliikkeet, perävaunujen ja niiden osien jälleenmyyjät sekä muut ajoneuvovaraosia myyvät yritykset. Alan tuntemus katsotaan työnhakijalle eduksi.

Menestyäksesi tehtävässä omaat hyvät vuorovaikutustaidot, vastuuntuntoisen työskentelyotteen, asiakaspalveluhenkisyyden sekä kyvyn työskennellä myös itsenäisesti.

Edellytämme hakijalta:
• aikaisempaa kokemusta B2B-myyntityöstä
• matkustusvalmiutta (matkapäiviä tulee paljon vuoden aikana)
• oman auton käyttömahdollisuutta
• suomen kielen osaamista
• eduksesi luemme ruotsin kielen taidon

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden hyviin ansiotuloihin. Perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme yrityksen tuen menestymisellesi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Mikael Karlssonilta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2018
Suomen vahvimmat platina 2018
Kasvuyritys 2018