Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 13.03.201924.03.2019

Haemme puualan asiakasyrityksellemme TRUKINKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Maskun läheisyyteen!

Työtehtävässäsi vastaat varaston ja hallin yleisestä järjestyksestä ja olet merkittävässä roolissa tuotannon pyörimisen kannalta. Täydennät tuotteiden valmistuslinjastolle tarvittavia raaka-aineita ja siirrät valmiita tuotteita varastoon. Tämän lisäksi purat raaka-ainekuormia ja lastaat valmiita tuotteita lähteviin autoihin. Käytät päivittäin työssäsi pääosin vastapainotrukkia, joten aikaisempi kokemus sen tai muiden trukkien/koneiden käytöstä katostaan eduksesi. Työskentely tapahtuu arkisin yleisesti klo 7-15:30 välillä, mutta edellytämme valmiutta kahdessa vuorossa työskentelyyn.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta eniten arvostamme reipasta ja työtäpelkäämätöntä asennetta! Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeintä on hyvä paineensietokyky, kyky järjestellä ja aikatauluttaa työtänsä sekä pitää langat käsissä kovimmassakin kiireessä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan, vastuullisen työtehtävän sekä motivoivan palkkauksen!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävään pikaisesti, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo hakuajan puitteissa. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2018
Suomen vahvimmat platina 2018
Kasvuyritys 2018