Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 13.03.201927.03.2019

Haemme nyt tilitoimistoasiakkaallemme kahta palkanlaskijaa kesätyöhön toukokuusta elokuun loppuun 2019.

Toimisto sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pasilassa. Työsuhde on määräaikainen, mutta tehtävään valitulla henkilöllä on mahdollisuus työllistyä yritykseen kesän jälkeen vakituisesti.

Työ pitää sisällään:
• palkanlaskentaa Tikon -ohjelmistolla (tunti- ja kuukausipalkat)
• työehtosopimusten tulkintaa
• asiakaspalvelua

Pääset työskentelemään noin kymmenen hengen palkanlaskentatiimissä, jolta saat täyden tuen työllesi. Työajat sijoittuvat arkipäiville toimistotyöaikoina, joten sinulle jää illat ja viikonloput vapaiksi kesähuvitteluja varten!

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi. Työ sopii hyvin niin opiskelijalle kuin jo valmistuneellekin taloushallinnon osaajalle. Pitkää työkokemusta tärkeämpää tehtävän kannalta on reipas ja toimeen tarttuva asenne sekä aito kiinnostus alaamme kohtaan.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2018
Suomen vahvimmat platina 2018
Kasvuyritys 2018