Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 14.03.201928.03.2019

Asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme vastaavaa rakennusmestaria vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Asiakkaamme on vuosikymmeniä rakennusalalla toiminut, vakavarainen ja kotimainen rakennusalan yritys. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä. Työkohteina on sekä uudis- että saneerauskohteita. Projektit ovat kokoluokaltaan 2-5 miljoonaa euroa.

Toimenkuva on monipuolinen ja vastuullinen. Vastaat itsenäisesti mm. työnjohdosta, laadunvalvonnasta, työmaan työturvallisuusasioiden ja kaluston ylläpidosta sekä toimit tiiviissä yhteistyössä aliurakoitsijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä pääset vaikuttamaan omiin toimintatapoihisi.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri) sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavan rakennusmestarin tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Voit olla joko kokenut alan ammattilainen tai uransa alkupuolella oleva henkilö, jolla on tavoitteena kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
• kilpailukykyisen palkkauksen
• mielenkiintoisia ja haastavia projekteja
• mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
• asumismahdollisuuden pääkaupunkiseudulla

Mikäli olet kiinnostunut uusista haasteista hyvin menestyvässä yrityksessä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse seniorikonsultti Anette Tervakankaalle sähköpostiosoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Vastaava rakennusmestari" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 9:00 -14:00 välisenä aikana, Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2018
Suomen vahvimmat platina 2018
Kasvuyritys 2018