Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 08.04.201925.04.2019

Asiakkaamme Kaivannon Keidas on viihtyisä kahvila/ruokapaikka vilkkaasti liikennöidyn Lahdentien varrella Kangasalan Kaivannossa. He etsivät nyt kauttamme kahta reipasta ja iloista kahvilatyöntekijää kesän ajaksi. Työ alkaa kesäkuun alusta ja päättyy elokuun puolivälisä koulujen alkaessa.

Kesätyöntekijät työskentelevät kahvilassa asiakaspalvelutehtävien lisäksi mm. ruoanvalmistuksessa vakituisen työntekijä apuna. Lisäksi työhön kuuluu tiskausta, siivousta ja yleistä puhtaana pitoa, jäätelön ja muiden kahvilan tuotteiden myyntiä.

Hakijalta edellytetään reipasta ja iloista olemusta sekä joustavaa ja oma-aloitteista työotetta. Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työ soveltuu hyvin esim. reippaalle koululaiselle tai opiskelijalle, joka on valmis myös viikonloppuisin tehtävään työhön.

Työ on pääsääntöisesti kesäviikonloppuisin pe-su klo 9.00-21.30 välisenä aikana tehtävää työtä. Työtä saattaa olla satunnaisesti tarjolla myös muina päivinä. Tuntimäärät tarkentuvat lähempänä.Koska kyseessä on kesäravintola, tuntimäärät vaihtelevat sääolosuhteiden mukaisesti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa oheisen linkin kautta.Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 väillä ainoastaan Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli puh. 050 411 6507.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2018
Suomen vahvimmat platina 2018
Kasvuyritys 2018