Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 12.04.201926.04.2019

Vuonna 1968 perustettu Sisustus-Nummi Oy kuuluu sisäkattoalan suurimpiin ja vanhimpiin suomalaisiin yrityksiin. Palvelumme kattaa alakatto-urakoinnit ja asennustyöt lähinnä Etelä- ja Länsi-Suomessa sekä sisäkatto- ja seinäverhousmateriaalien ja kannatustarvikkeiden maahantuonnin, myynnin ja toimitukset kautta maan. ISO 9002 -järjestelmän pohjalta kehitetty yrityksemme oma laatujärjestelmä takaa työmme laadun projektin alusta loppuun. Toimitilamme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella.

Sisäkattojen asennus on vaativaa erikoistyötä, johon ei ole valmista koulutusta. Säännöllisellä koulutuksella pidämme yllä ammattitaitoamme ja erikoisosaamistamme jatkuvasti kehittyvällä alalla. Pitkäaikaiset työsuhteet luovat yritykseemme hyvän ilmapiirin, joka näkyy myös työn korkeana laatuna ja asiakastyytyväisyytenä.

Etsimme nyt Turkuun VARASTOVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Toimenkuvasi tulee olemaan monipuolinen. Vastaat tavaroiden vastaanotosta, keräilystä, hyllytyksestä, pakkaamisesta sekä myynnistä ja luovutuksesta. Lisäksi seuraat varaston saldoa ja huolehdit, että tarvittavat tilaukset ovat ajan tasalla.

Edellytämme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä työssäsi tulet kohtaamaan ja palvelemaan asiakkaita päivittäin. Sujuvat tietotekniset taidot auttavat sinua menestymään tehtävässä ja hallinnoimaan kokonaisuutta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä trukinajotaitoa.

Tarjoamme :
-Vakituisen työsuhteen pitkään toimineessa ja vakaassa yrityksessä
-Monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä
-Mukavan ja kannustavan työyhteisön

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2018
Suomen vahvimmat platina 2018
Kasvuyritys 2018