Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 12.04.201926.04.2019

Etsimme nyt toimeksiantajallemme JAK-Metalli Oy:lle hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Mänttään. JAK-Metalli Oy on erityisesti energiakouriin ja spiraalileikkureihin erikoistunut konepaja.

Käytännössä työssä hitsataan mustaa rautaa MIG-hitsillä. Tuotteet ovat pääsääntöisesti keskiraskaita, noin 1m x 1m kokoisia, ja aina tilauskohtaisesti tehtäviä. Työ pitää sisällään myös muita yleisiä metallitöitä ja mahdollisuuden kouluttautua robottihitsaukseen.

Työssä menestyminen edellyttää:
• Alan koulutuksen
• Jonkin verran työkokemusta hitsauksesta
• Väkevän työasenteen

Työ tarjoaa:
• Mahdollisuuden vakituiseen työllistymiseen
• Monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittyä työssään
• Tiiviin ja hyvähenkisen työyhteisön

Työtä tehdään tällä hetkellä arkisin päivävuorossa 8 tuntia päivässä. Työt on mahdollista aloittaa heti tai kesän lopulla elokuussa tekijän tilanteesta riippuen. Työt aloitetaan määräaikaisessa, esim. 4kk kestävässä, vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä JAK-Metallin omille kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2018
Suomen vahvimmat platina 2018
Kasvuyritys 2018