Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 04.04.202404.05.2024

Etsimme AUTOMEKAANIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun! Asiakasyrityksemme on täyden palvelun monimerkkikorjaamo, joka tekee henkilö-, paketti-, kevyt kuorma- ja asuntoautojen korjaus- ja huoltotyöt auton iästä sekä merkistä riippumatta.

Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia automekaanikkona, jolloin osallistut aktiivisesti asiakastöiden tekemiseen on sitten kyseessä suuremmat/pienemmät korjaus- tai huoltotyöt. Töitä tehdään asiakasyrityksen Turun toimipisteellä loistavien kulkuyhteyksien varrella ma-pe ja klo 8–16. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toiveesi hakemuksen yhteyteen.

Mitä toivomme sinulta?
• Sähkötyöturvallisuuskortti SFS 6002
• Aikaisempi kokemus monimerkkikorjaamolla työskentelemisestä, korjaus- ja huoltotehtävistä sekä alan koulutus on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta.
• Tehtävään saa normaalin perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti.
• Tärkeänä pidämme myös kykyä sitoutua työhön, ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaitoja, omatoimisuutta, luotettavuutta, joustavuutta, halua tehdä töitä, halua oppia uusia asioita sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua