Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 04.04.202404.05.2024

Etsimme LVI-ERISTÄJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun! Asiakasyrityksemme on varustettu vuosikymmenien kokemuksella ja he ovat erikoistuneet teollisuus- ja LVI-eristyksiin. Heidän pääasialliseen toiminta-alueeseen kuuluu Turun talousalue.

LVI-eristäjänä pääset osallistumaan päivittäin monipuolisesti erilaisiin LVI-eristyksiin mm. teollisuus-, säiliö-, putki-, jäähdytys-, kylmä-, palokatko- ja peltieristyksiin. Tehtävässä tulet osallistumaan myös aktiivisesti muihin tehtävään olennaisesti liittyviin avustaviin toimenpiteisiin. Kaikki työt tehdään pääsääntöisesti Turun talousalueella ja töitä tehdään normaalisti ma-pe 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toivomuksesi hakemuksen yhteyteen.

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempaa alalle soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävään saa normaalin perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, hyvä fyysinen kunto, luotettavuus, joustavuus ja reipas sekä toimeen tarttuva työskentelyote.
• Tehtävässä tarvitaan B-ajokorttia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Paikka täytetään mahdollisesti jo hakuaikana, joten jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua