Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 05.04.202405.05.2024

2024 kauden alkaessa etsimme MAANRAKENNUSKONEENKULJETTAJIA Turkuun! Voit työskennellä koko kesän tai pitkäaikaisemmin elämäntilanteestasi riippuen. Asiakasyrityksemme on varustettu vankalla alan kokemuksella ja he ovat erikoistuneet tarjoamaan palveluitaan monipuolisesti liittyen esim. maanrakentamiseen, maansiirtoon ja vesistörakentamiseen. Heidän pääasiallista toiminta-aluettaan on Turku ja tämän lähialueet.

Maanrakennuskoneenkuljettajana pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisiin projekteihin, jotka liittyvät esim. kunnallistekniikkaan, talonpohjiin, kaapelointeihin, uudis- ja korjausrakentamiseen, salaojituksiin, viemäröinteihin, katu- ja viheralueisiin ja moneen muuhun. Laajaan kalustoon kuuluu mm. kaivinkoneita, pyöräkuormaajia ja kuorma-autoja. Työmaat sijaitsevat pääasiallisesti Turussa ja tämän lähialueilla. Töitä tehdään normaalisti ma-pe 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
• Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävään saa normaalin perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti.
• Oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.
• Kaikkein tärkeintä on kuitenkin kyky sitoutua työhön, luotettavuus, joustavuus, halu tehdä töitä sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Työt alkavat viimeistään kauden alettua tai erikseen sovittaessa ja paikat täytetään mahdollisesti jo hakuaikana. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua