Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 05.04.202405.05.2024

2024 kauden alkaessa etsimme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Turkuun! Voit työskennellä koko kesän tai pitkäaikaisemmin elämäntilanteestasi riippuen. Asiakasyrityksemme on varustettu vankalla alan kokemuksella ja he ovat erikoistuneet tarjoamaan palveluitaan monipuolisesti liittyen maanrakentamiseen, maansiirtoon ja vesistörakentamiseen. Heidän pääasiallista toiminta-aluettaan on Turku ja tämän lähialueet.

Tehtävässä tulet toimimaan pääasiallisesti maanrakennustehtävissä esim. lapiomiehenä, mutta osaamisesi mukaan myös muut maanrakennustehtävät ovat mahdollisia. Työmaat sijaitsevat pääasiallisesti Turussa ja tämän lähialueilla. Töitä tehdään normaalisti ma-pe 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti.

Toivomme sinulta:
• Tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa.
• Työhön soveltuva koulutus tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta, mutta nämä eivät ole edellytyksenä työlle, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään.
• Oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta asiakasyrityksen toimipisteen sijainnin vuoksi, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.
• Kaikkein tärkeintä on kuitenkin kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Työt alkavat viimeistään kauden alettua tai erikseen sovittaessa ja paikat täytetään mahdollisesti jo hakuaikana. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua