Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 17.04.202405.05.2024

Etsimme PUUSEPPÄÄ Turkuun! Asiakasyrityksemme valmistaa mm. erilaisia kalusteita yksityisille ja yritysasiakkailleen esim. toimitiloihin, julkisiin tiloihin ja hotelleihin.

Tehtävässä pääset työskentelemään perinteiseen puusepän tapaan ja uusia menetelmiä hyödyntäen eli perinteiset käsityökalut sekä erilaiset koneet/laitteet ovat vahvasti mukana arkisessa työskentelyssäsi. Tehtävään sisältyy myös mahdollisesti satunnaista asennuskeikkaa. Töitä tehdään kuitenkin pääasiallisesti yrityksen toimitilassa ma-pe ja 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi alan koulutus ja/tai työkokemus puusepän tehtävistä tai muista vastaavista on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, mutta toivomme sinulta kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti.
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita, luotettavuus, joustavuus sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Paikka täytetään mahdollisesti jo hakuaikana, joten jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua