Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 19.04.202405.05.2024

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme tuotanto-/elintarviketyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Paimioon!

Asiakkaamme on pitkään kasvis- ja vihannestuotteiden alalla toiminut perheyritys, jonka laadukkaita tuotteita toimitetaan suurkeittiöille ja ravintoloille. Työnkuvaan kuuluu kasvisten, vihannesten ja hedelmien käsittelyprosessiin liittyvät tehtävät, kuten kuorintaa ja pilkkomista. Lisäksi työnkuva voi pitää sisällään myös esimerkiksi tuotteiden esipuhdistusta ja pakkaamista.

Työtunteja tarjotaan noin 30-40 tuntia viikossa ja työvuorot sijoittuvat maanantain ja lauantain välille. Työtä tehdään aina aamuvuorossa ja työvuorot sijoittuvat klo 7-17 väliselle ajalle. Palkkaus tehtävässä on alkaen 11.50-12eur/h ja lauantain työpäiviltä maksetaan aina korotettua palkkaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Alalle soveltuva koulutus ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa työtehtäviin perehdytetään hyvin. Toivomme hakijoilta tarkkaa ja näppärää työskentelyotetta sekä mielenkiintoa suorittavan tason työtehtäviä kohtaan. Työ edellyttää hygieniapassia, mutta tarvittaessa se voidaan kouluttaa myös Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua